Pracownik Produkcji mięsa w Siedlcach 2024-02-12
21 zł
Mazowieckie, Siedlce
Telefon: 511 776 931

Opis Stanowisk Pracy:Rozbiór i Trybowanie Mięsa z Kurczaka:

Oddzielanie filetów od korpusu kurczaka.

Ręczne odrywanie filetów z taśmowo przesyłanych korpusów.

Odcinanie Części Fileta wg Wskazań Klienta:

Odcinanie niechcianych części fileta lub skrzydełka przy użyciu nożyczek.
Pakowacz: Układanie przetworzonego mięsa na blacie roboczym.

Wykładanie wkładu absorpcyjnego.

Ułożenie mięsa w odpowiedniej formie.

Nadzór nad wagą gotowego opakowania.

Układacz:Zdejmowanie półproduktów z taśmy i umieszczanie ich w pojemnikach do dalszego transportu wewnętrznego.Zawieszacz:
Zawieszanie ogłuszonych kurczaków (zagazowanych, z głową) na taśmie.Oferujemy:21 zł netto na godzinę,
Darmowy ciepły posiłek.Dobrą atmosferę w pracy.
Zakwaterowanie wyłącznie dla naszych pracowników z bardzo dobrymi warunkami mieszkaniowymi.
Dziękujemy wszystkim kandydatom za zainteresowanie.
Odpowiemy na wszystkie zgłoszenia.
Umowa zlecenia
21 zł netto/ godz
Darmowy ciepły posiłek
Praca zmianowa
05:45 - 13:45
13:45 - 21:45
Wymaganie
Książeczka sanepidowska lub jej wyrobienia

Ocena: 0
Wyświetleń: 80 Dodał(a): ln


Komentarze
Inne propozycje